/Exteriorul 3D cost de redare: 5 factori cheie

Exteriorul 3D cost de redare: 5 factori cheie

Costul exterior de redare 3D este ceea ce arhitecții includ tot mai des în bugetele lor de prezentare. Beneficiile unei vizualizări arhitecturale fotoreale sunt evidente – clientul primește o viziune clară asupra proiectului ca și cum ar fi fost deja construit, iar imaginea pare mai impresionantă și mai convingătoare decât o schiță trasată manual. Ca rezultat, arhitectul își oferă viziunea mai eficientă și primește o aprobare mai entuziastă.

O companie arhitecturală de redare 3D va realiza un proiect de vizualizare a oricărei complexități, cu orice nivel de detaliu. Bunul simț arată că costul vizualizării 3D variază proporțional cu cantitatea de muncă, dar o întrebare rămâne deschisă: ce anume formează prețul de redare?

Cu aceste cunoștințe, arhitecții înțeleg exact ce plătesc. În acest fel, ei obțin mai mult control asupra prețului și a modului în care vizualizarea afectează clienții. Iar atunci când este nevoie de reducerea costurilor, un arhitect bine informat poate face acest lucru prin eliminarea câtorva caracteristici non-critice. Așadar, astăzi, vă împărtășim cinci criterii principale care afectează costul de redare 3D exterioară, care va acționa ca o foaie de parcurs pentru dvs.

# 1. Dimensiunea face diferența față de costul de redare

În funcție de suprafața pe care un proiect o va ocupa și de faptul dacă puteți ajunge la stele de pe acoperiș, o echipă de artiști 3D o va modela pentru câteva zile sau doar câteva ore. Vizualizările exterioare se găsesc în toate formele și dimensiunile: de la o cabană confortabilă la un zgârie-nori strălucitor, de la o singură colibă ​​până la un șir de case, de la un centru de afaceri la o centrală electrică. Toate acestea necesită o atenție separată atunci când vine vorba de prețul de redare exterioară.

# 2. Mediul afectează prețurile exterioare de redare

Împreună cu dimensiunea proiectului, fundalul și mediul fac, de asemenea, diferență față de costul extern de redare 3D. Cu cât lucrează mai mult un artist 3D, cu atât este mai mare prețul. Iată trei tipuri principale de mediu aranjate după complexitate:

  1. O fotografie este cel mai ieftin mediu înconjurător disponibil vreodată. Este excelent pentru a demonstra diferența pe care proiectul o va face. O fotografie poate fi găsită pe Web, luată de la pământ sau de pe un dron.
  2. Clădirile fantomă din lumea vizualizării 3D sunt modele diafanice low-poly. Ușor și rapid pentru a crea, au pus un proiect într-un context discret, în care nimic nu distrage atenția de la viziunea arhitectului.
  3. Redarea de mediu fotoreal este capabil să mesmerizeze publicul. Indiferent dacă este vorba de un peisaj uluitor sau de un cartier elaborat de clădiri cu caracter real, cele mai reprezentative împrejurimi vor însoți proiectul. Evident, un astfel de fundal necesită o cantitate suplimentară de lucrări de modelare și texturare și rezultă cel mai mare factor de wow. Nu e de mirare că arhitecții decid de multe ori pentru o realitate înconjurătoare: prezentarea absoarbe spectatorii, astfel încât prețul se plătește departe.

După cum vedeți, mediul are un impact asupra costului exterior de redare 3D și există întotdeauna o opțiune pentru diferite obiective și bugete ale proiectului. Pentru arhitecți și designeri să aleagă cele mai bune soluții 3D care să facă lucrul și să rămână la buget, am dezvăluit câteva secrete despre cum să economisiți bani în timp ce obțineți redarea CGI de înaltă calitate.

# 3. Costul extern de redare 3D depinde de stil

Cele mai complexe forme și decorațiuni pe care le folosesc artiștii, cu atât mai mult trebuie să faceți un studio de vizualizare 3D. Deși stilul nu determină direct numărul de detalii, unele tendințe sunt evidente. În general, arhitectura modernistă se numără printre cele mai simple modele. Cele mai detaliate tehnici high-tech și clasicism tind să fie mai laborioase, urmate de stil baroc. De regulă, Neo-goticul are nevoie de mai mult timp și efort datorită ornamentei sale abundente.

# 4. Contul de vizionări pentru costul vizualizării 3D

Proiectele diferite arată cel mai bine din diferite perspective, iar unele modele arhitecturale trebuie să vadă din mai multe unghiuri pentru a arăta toată splendoarea lor.

O vedere frontală sau unghiulară este o alegere bună pentru un balcon sau pridvor. Ecranul unghiular necesită o anumită înconjurătoare, rezultând un cost mai ridicat al redării 3D exterioare. Din același motiv, viziunea generală contribuie mai mult la costul de redare, urmată de punctul de vedere al păsărilor, care cuprinde cea mai mare suprafață. În timp ce viziunea generală este cea mai comună alegere în redarea 3D exterioară, mai multe perspective ale ochilor de pasăre sau o singură animație cu vedere la păsări oferă avantajele proiectului mai eficient, așa cum o arată din mai multe puncte de vedere. De asemenea, este mult mai impresionant, deoarece contrastează cu experiența noastră de zi cu zi, în care nu există zbor sau alunecare.

Ferestrele pot străluci ușor sau reflectă cartierul sau aruncă lumină pe pământ. Ei pot fi orbiți sau pot dezvălui interiorul dacă doriți. Ultima opțiune adaugă valoare proiectului dvs.: nu este doar o casă, este o casă în care să trăiți! Pe de altă parte, elementele interioare contribuie la lucrările de modelare, astfel încât costurile de vizualizare 3D să fie mai mari.

# 5. Post-producția adaugă valoare la redarea 3D exterioară

Scopul principal al etapei post-producție este de a face o redare mai ecologică și realistă. Minulența sa are ca rezultat și variații ale prețurilor arhitecturale de redare. Detaliile, cum ar fi persoanele care citesc, jocurile de animale de companie și mașinile care se deplasează în garaj, sporesc costul, dar efectul pe care îl au este imens: imaginea își trăiește propria viață și clientul vrea să aparțină. Condițiile meteorologice diferite fac ca atmosfera de vizualizare să fie solemnă sau jucăușă, amuzantă sau dramatică. Imaginea de mai sus radiază calmul și liniștea datorită vremii reci și a oamenilor care se plimba și socializează.

După cum puteți vedea, costul extern de redare 3D se formează în principal prin mărimea și stilul proiectului, modul în care este creat cartierul, tipurile și numărul de viziuni și profunzimea postprocesării. Numai geometria clădirii este predefinită, în timp ce ceilalți factori se află sub degetul mare.

Doriți să faceți prezentări arhitecturale chiar mai puternice? Imprimați clienții cu o animație 3D interactivă. Permițându-le să se angajeze cu un model virtual, veți transmite mai mult decât o vedere a unei clădiri. Veți oferi experiența folosirii.

Puteți afla mai multe despre modul în care acești factori vă afectează proiectul în mod special pe pagina noastră de preț de redare 3D, precum și puteți vedea diferite opțiuni care modifică linia de jos. Pentru a începe proiectul dvs. de vizualizare externă, contactați ArchiCGI și obțineți imagini de înaltă calitate fotoreale capabile să fascineze orice spectator.

2018-06-15T16:53:57+03:00 iunie 15th, 2018|Categories: Randari 3d de Arhitectura|
Call Now Button