/Inspirati viața în cadrul proiectelor cu randarile 3d

Inspirati viața în cadrul proiectelor cu randarile 3d

Este mult mai ușor să vă vizualizați clădirea în 3D decât să o arătați pe hârtie. Iată cum puteți face ca clădirea dvs. să vină la viață cu o vizualizare 3D.

În calitate de arhitect, trăiți, respirați și visati desenele. Nu este greu pentru tine să-ți imaginezi produsul final chiar și pentru desenul cel mai timpuriu care vine pe biroul tău.

Nu este greu pentru tine să-ți imaginezi produsul final chiar și pentru desenul cel mai timpuriu care vine peste biroul tău.

Dar clienții sunt sceptici. Ei au banii pusi in joc și nu au întotdeauna experiența necesară pentru a vedea imaginea de ansamblu.

Aici intră vizualizarea 3D. Acesta acoperă diferența dintre planurile dvs. CAD, BIM sau hârtie pentru clienții dvs. Le pune în interiorul design-ului dvs., astfel încât să știe exact ce să aștepte – nu este nevoie de imaginație.

Iată o descriere a modului de utilizare a vizualizării 3D pentru a vă aduce designul la nivelul următor.

Spuneți o poveste cu imagini 3D

Randarile 3D sunt o parte esențială a procesului de proiectare care creează o legătură emoțională între clientul dvs. și designul dvs. În procesul de a crea unul, gândiți-vă la dvs. ca un fotograf arhitectural.

Randarile dvs. 3D ar trebui să spună o poveste despre clădirea pe care o creați și despre persoanele care o frecventează. Incorporați aspecte ale unei fotografii minunate pentru a vă oferi cea mai eficientă prezentare. Lucruri ca:

  • Poziționarea punctului de vedere. Punctul de vedere al ferestrei de randare a dvs. ar trebui sa arate ca privitorul sta in cladire (aproximativ e metri inaltime este o perspectiva buna).
  • Compoziție. Regimul treimilor se referă la echilibrul imaginii și la focalizare. Împărțiți-vă imaginea în nouă cutii uniforme, apoi puneți cele mai interesante elemente de design în care liniile dvs. se intersectează pentru o compoziție excelentă de fiecare dată.
  • Linii de conducere. Liniile de conducere spun unui spectator unde să privească într-o imagine. Puneți-l în prim-plan sau în marginea randării, pentru a îndrepta ochii privitorilor către punctele focale ale designului.

Randarile 3D sunt excelente pentru conectarea unui client la designul dvs., dar uneori aveți nevoie de ceva mai mult. Atunci e momentul să aduci armele mari.

Realitatea augmentată oferă o vizualizare 3D neegalată

În timp ce realitatea virtuală (VR) transformă un mediu complet nou pentru un utilizator, realitatea augmentată (AR) este o combinație de componente reale și randate. AR nu înlocuiește lumea în care trăim, se adaugă la ea.

Cu AR, un designer suprapune componentele vizuale și audio într-un mediu real. Ca arhitect, vă puteți imagina ce înseamnă acest lucru pentru desenele dvs.: vizualizare impecabilă 3D care simulează fiecare detaliu al clădirii dvs.

Beneficiile AR pentru proiectul dvs.

AR este portabil, ceea ce face extrem de benefică pentru vizualizarea la fața locului. Utilizând un dispozitiv mobil, puteți vedea structura 3D propusă pe site-ul propriu de lucru și puteți efectua modificări în timp real. Permițând clientului dvs. să vadă exact cum va arăta designul final pe terenul lor cu mai multă claritate.

AR permite, de asemenea, o vizionare virtuală, ceea ce face mai ușor să se identifice problemele și problemele de construcție înainte de a intra chiar în faza de construcție. Asta inseamna:

  • mai puține comenzi de schimbare
  • mai puține erori de construcție
  • specificații mai precise pentru prefabricarea componentelor clădirilor

Toate lucrurile care vă vor ține proiectul la timp și în limitele bugetului.

Tehnologiile 3D continuă să se îmbunătățească

După cum știe orice arhitect, transmiterea viziunii dvs. către client este jumătate din bătălie. Afișarea 3D vă ajută să câștigați lupta de fiecare dată, permițând designului să vorbească de la sine.

Dar există multe tehnologii 3D disponibile pentru ca firmele să profite de acestea, așa că nu ezitați să ne contactați cu oricare dintre întrebările dvs. Avem expertiza pentru a vă aduce ideea de la planificare până la sfârșit prin construcție, cu rezultate uimitoare.

2018-06-04T11:53:25+03:00 aprilie 20th, 2018|Categories: Applications, Company, Randari 3d de Arhitectura|
Call Now Button