/Întrebări frecvente despre Randarile 3D de la clienții noștri

Întrebări frecvente despre Randarile 3D de la clienții noștri

  1. Am trimis un formular de contact echipei dvs. pentru 3D Renderings, cum putem începe?

Cineva din echipa noastră va fi în contact în termen de 24 de ore și vă va solicita desenul dacă nu l-ați furnizat în formularul de atașament. După ce vom primi fișierele, vom trimite o propunere pentru a începe proiectul dvs.!

  1. Pot să plătesc după terminarea imaginilor 3D?

Din nefericire, politica companiei noastre este de a solicita (1/2) plata în avans pentru serviciile de randare pentru a începe, iar suplimentar (1/2) după finalizare. Acest lucru este pentru a ne asigura ca clientii nostri ne furnizeaza informatii in timp util si ca echipa noastra transforma rapid imaginile 3D pentru dumneavaostra.

  1. Câte revizuiri pot obține asupra imaginii virtuale?

În timpul fazei a doua a creării modelului 3D, permitem feedback-ul de 2 ore de la clienți. Odată ce clientul aprobă modelarea, trecem la faza 3 pentru aplicarea materialului. După faza 3 permitem doar o corecție a materialelor de 2 ore. Dacă este necesară modelarea suplimentară, vom trimite un contract suplimentar de prestare 3D pentru ore suplimentare în corecția masajului 3D.

  1. Poți face randari 3d din schite ale arhitectului meu?

Da! Este ceea ce facem cel mai bine! Sperăm că arhitectul dvs. lucreaza în 3D deoarece vă va economisi bani și timp. Dar dacă nu, nu vă faceți griji, putem lua cu precizie desenele 2D și le putem transforma în modele virtuale 3D ale proiectului dvs.

  1. Cât timp durează o 3D rendering pentru a finaliza?

În biroul nostru, o rendere medie 3D va dura 20 de ore de producție pentru a finaliza. În funcție de calitate, acest număr poate fluctua între 10-40 de ore, în funcție de calitate și preț.

  1. Cât costă un cost 3D de redare?

Depinde foarte mult de proiect. Trimiteti un mail la noi astăzi pentru a obține cotatia personalizată!

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre 3D de redare și vizualizare arhitecturală

2018-04-02T21:59:56+03:00 aprilie 2nd, 2018|Categories: Randari 3d de Arhitectura|
Call Now Button