/Randarea proiectelor Imobiliare: 7 tipuri de utilizare pentru succesul proiectului arhitectural

Randarea proiectelor Imobiliare: 7 tipuri de utilizare pentru succesul proiectului arhitectural

Analiza clădirilor comerciale oferă spectatorilor o perspectivă de prima persoană a unei clădiri, ca și cum ar fi deja utilizată în afaceri. Din moment ce transmite impresia de ansamblu și prezintă beneficiile proiectului, randarea comercială prezintă o mulțime de utilizări înainte de construcție și mult timp după tăierea panglicii roșii.

Cu toate acestea, chiar cu un arhitect experimentat, există multe puncte de divergență. Clientul va semna un contract cu dumneavoastră sau va alege un concurent? Arhitectul și clientul văd proiectul comercial în același mod, sau va apărea un dezacord puternic în timpul construcției? Constructorii fac construcția corectă sau doar așa cred? Va fi clientul fericit sau dezamăgit folosind sediul? Va trimite clientul prietenii arhitectului sau, dimpotrivă, îi va descuraja?

O companie de vizualizare arhitecturală poate ajuta un arhitect să asigure un scenariu mai bun în orice etapă a proiectului. Citiți mai departe pentru a afla cum.randare exemplu

# 1. Îmbunătățiți-vă prezentarea de design comercial

O prezentare bazată pe imagini generate de calculator transmite în mod eficient valoarea proiectului. Uită-te la clădirea de birouri de mai sus – nu arată uimitor în redarea exterioară? Imaginea reflectă sentimentul de modernitate și simplitate, echilibrul proporțiilor în acest design bazat pe geometrie. Un spectator vede blocurile de culoare vopsite viu, perfect armonizând cu albul, nuanța dominantă. Clădirea este un loc bun pentru o companie de a face afaceri, si reflecta perfect stilul companiei. Randarea 3D face ce cuvintele nu pot face: duce la înțelegerea deplină și stimulează imaginația clientului.

# 2. Participați la o competiție și câștigați juriul

Câștigarea unei competiții arhitecturale de mare anvergură înseamnă un avans rapid în cariera unui arhitect. De exemplu, Jørn Utzon a devenit renumit în 1957, când designul său pentru Opera din Sydney a bătut alte 232 de proiecte. Clădirea a devenit o întruchipare vie a experienței sale. Toată lumea știe acest lucru ca fiind reperul principal al orașului Sydney și una dintre atracțiile turistice majore din Australia.

În majoritatea concursurilor, cei din juriu nu au timp, iar doar câțiva participanți sunt luați în considerare cu atenție. În acest fel, un participant trebuie să atragă atenția juriului și să prezinte cât mai multe avantaje posibil pentru a trece preselecția.

Arhitectura 3d rendering este capabilă să uimească instantaneu și să facă toate beneficiile vizibile la prima vedere. Proiectarea unui hotel de lux pentru o competiție? Vizualizarea clădirilor comerciale este capabilă să demonstreze fiecare detaliu care lucrează pentru identitatea corporativă, având în același timp propria lor individualitate. Bara de la primul etaj va captiva trecătorii timp de o oră? O randare o va arata.

Dacă proiectul nu câștigă, este încă un atu puternic de jucat. Plasat în portofoliul arhitectului, acesta va atrage noi clienți, iar redarea 3D comercială va demonstra efectiv expertiza arhitectului.

# 3. Permiteți accesul la Opțiuni cu ajutorul unei randari 3d

Se întâmplă ca un proiect are nevoie de mai multe variante de proiectare. De exemplu, un client insistă asupra unei idei care este departe de a fi eficientă. În acest caz, arhitectul sugerează două opțiuni: o întâlnire și una care să eludeze cerința. Datorită randării clădirilor comerciale, clientul poate compara cele două și alege pe cea mai buna.

Uneori, o cerere de ofertă prevede un anumit număr de opțiuni. Deci, arhitectul dezvoltă mai multe variante de design comercial. De regulă, toate opțiunile au multe în comun și mai multe părți pot fi copiate de la o randare la alta. În acest fel, vizualizarea 3D vă ajută să reduceți costul total.

Nu în ultimul rând, rendering-ul comercial 3D vine la îndemână atunci când se confruntă cu o provocare de design. Într-un astfel de caz, diferite idei pot părea la fel de bune, sau nici una dintre ele nu pare a fi o soluție bună. Astfel, numai vizualizarea 3D permite luarea deciziilor. De exemplu, se poate folosi randarea 3D a unui restaurant pentru a compara două modele ale unei săli de mese cu tematică de basm. Se întâmplă așteptările clientului, dar depășește cu mult bugetul. Celălalt este accesibil, dar nu satisface cerințele. Cu randarile ambelor, clientul și arhitectul pot ajunge la o soluție mai echilibrată.

# 4. Utilizați randarea 3d exterioară și interioară în timpul designului

Chiar dacă un design de clădire comercială arată grozav în desene, poate necesita îmbunătățiri suplimentare. Camerele din noul centru de afaceri sunt suficient de spațioase pentru o muncă productivă? Oare personalul va avea suficientă lumină acolo? O randare 3D de birouri va ajuta arhitectul să revadă designul și să vă asigure că totul este impecabil.

# 5. Obțineți feedback precis cu ajutorul serviciilor de construire a clădirilor comerciale

Dat fiind faptul că randarea 3D fotorealistică comercială oferă viziunea exactă a proiectului, clientul este capabil să se asigure că acesta corespunde nevoilor sale. Și dacă ceva nu este in preferința lui, clientul poate vorbi în timpul prezentării arhitecturale. Este mult mai ușor și mai ieftin să obțineți o revizuire a graficii CGI decât să modificați cursul de construcție în deplasare. Astfel, redarea 3D ajută la evitarea întârzierilor și a costurilor inutile. Prin asigurarea înțelegerii reciproce, contribuie la satisfacerea clientului.

Randarea proiectelor Imobiliare 7 tipuri de utilizare pentru succesul proiectului arhitectural

# 6. Sugerați randarile comerciale către client pentru utilizare ulterioară

Oferind clienților posibilitatea de a construi o clădire comercială adaugă și mai multă valoare unui proiect arhitectural. Un client le poate folosi în continuare pentru a forma o imagine pozitivă a companiei și pentru a-și promova serviciile pe medii sociale, e-mailuri și reclame.

De exemplu, randarea  unui hotel reprezintă activitatea de pe mai multe site-uri de rezervare. Imaginea emite liniștea și liniștea unei străzi pietruite în inima orașului. Mai important, conferă confortul și ospitalitatea hotelului care ocupă o clădire istorică splendidă.

Nu numai clienții folosesc vizualizări 3D pentru promovare: arhitecții le folosesc de asemenea. Dacă este reunit într-un portofoliu, CGI reprezintă în mod proeminent expertiza în arhitectură și convinge spectatorul să comande servicii de arhitectură. În SMM și marketingul prin e-mail, randarile 3D atrag atenția cititorilor și prezintă în mod persuasiv serviciul.

# 7. Obțineți rezultate optime din partea constructorilor cu ajutorul unei randari 3d de arhitectura

Lucrătorii din construcții pot citi planurile, dar o vizualizare oferă o mai bună înțelegere a rezultatului. O prezentare bazată pe vizualizarea fotorealistă și pe materialele CGI garantează că acești constructori văd clădirea în același mod ca și arhitectul. De exemplu, interpretările de camere de hotel ca cele de mai sus oferă o vedere holistică a interioarelor comerciale. Un pictor și decorator de case care le folosește vor cunoaște scopul final până la fiecare detaliu minuscul. În acest fel, construcția devine mai previzibilă.

Dat fiind că vizualizarea clădirilor comerciale transmite cu exactitate viziunea arhitectului, aceasta contribuie la certitudinea formarii parerii clienților. Ei stiu cu siguranța ce vor obține, iar lucrările oferite muncitorilor garantează ce vor obține cu adevărat.

Randarea clădirilor comerciale îi ajută pe arhitect să își atingă obiectivele de proiectare în multe feluri. Realizează prezentări detaliate splendide, cu vederi impresionante pe care clientul nu le va uita. În plus, este util atunci când comunică cu constructorii sau explică clientului cele mai bune opțiuni disponibile. Și, desigur, randarea clădirilor comerciale pare minunată într-un portofoliu de firmă arhitecturală, transformându-l într-un magnet.

Aveți un proiect comercial care necesită o reprezentare impecabilă? Contactați Blueprint Architecture și obțineți servicii de randare 3D fotoreale care vă vor ajuta să atingeți la noi orizonturi!

2018-05-30T09:20:40+03:00 mai 30th, 2018|Categories: Randari 3d de Arhitectura|
Call Now Button