/Top 10 sfaturi pentru a reduce costurile de tăiere cu laser

Top 10 sfaturi pentru a reduce costurile de tăiere cu laser

Înțelegeți regulile de bază ale tăierii laser pentru a reduce costurile de realizare

Plătiți prea mult pentru tăierea cu laser și gravarea cu laser? Pentru majoritatea factorilor de decizie, răspunsul este, de obicei, “da”. Deci, de ce se plătesc atât de mult pentru desenele mele?

Este vorba despre înțelegerea regulilor de bază ale tăierii cu laser și aplicarea principiilor de proiectare a sunetului asupra acestor reguli, astfel încât, dumneavoastră, producătorul, să ieșiți înainte.

Invitatii de Hartie Realizate Laser

Trei costuri principale de tăiere cu laser

Există trei costuri principale de tăiere cu laser pentru a lua în considerare: Efectuarea, Materiale și transportul

Efectuarea costurilor se referă la muncă – cea mai mare parte a muncii mecanice și la efortul uman. Gândiți-vă la fișierul dvs. de proiectare ca la o comandă de lucru, un set de instrucțiuni pentru mașinăria de tăiat cu laser. Cu cât instrucțiunile sunt mai simple și mai eficiente, cu atât este mai puțin timpul necesar ca mașina să le urmeze. La tăierea cu laser, timpul este corelat cu banii. Reduceți timpul de fabricație și veți obține prețuri mai mici la tăiere cu laser.

Costurile materialelor pot varia foarte mult, iar alegerea materială influențează timpul. Regula generală este că materialele mai subțiri și mai ușoare se taie mai repede. Astfel, cu cât proiectarea va fi mai rapidă, cu atât va costa mai puțin.

Costurile de expediere pot avea un impact destul de mare asupra proiectelor mai mici, astfel încât combinarea mai multor produse pe o dimensiune mai mare a foii poate reduce prețul pe unitate.

2018-06-04T12:05:18+03:00 martie 23rd, 2018|Categories: Applications, Debitare si gravare cu laser|
Call Now Button