/TOP 6 machete de arhitectura realizate international de catre Blueprint Architecture

TOP 6 machete de arhitectura realizate international de catre Blueprint Architecture

Realizam machete de arhitectura de ani buni pentru diverse proiecte, dar nu doar in Romania, ci si in afara granitelor. Ne mandrim si ne onoreaza faptul ca am lucrat cu clienti din Germania, Monaco, Elvetia, America, Bulgaria si alte state. Iata in continuare 6 machete de arhitectura pe care le-am realizat pentru constructii din diverse state.

1. Biserica Ortodoxa Romana California – California

Este o constructie care imbina foarte frumos arhitectura moderna si clasica, avand arcuri rotunde si o nuanta frumoasa, plina de solemnitate. Macheta pe care am realizat-o a tinut cont de faptul ca aceasta cladire este deopotriva un locas de cult si o constructie impresionanta, cu ziduri vopsite in rosu si alb, cu un edificiu impresionant cu 3 cai de acces, design minimal, fatada cu acoperisuri ascutite si ferestre decorate cu arcade rotunde, foarte bine luminate si ventilate.

Biserica Ortodoxa macheta

2. Macheta Eschborn, Germania

Aceasta macheta de arhitectura pe care am realizat-o a fost pentru un centru urban inovator, foarte sofisticat si plin de lux, cu strazi si mai multe cladiri. Este un proiect din centrul orasului Eschborn, Germania, cu o structura urbana frumoasa, cu mai multe cladiri si design unic.

Centrul orasului are forma unei inimi imprejmuita de mai multe zone rezidentiale. In realizarea machetei am tinut cont de cerintele clientului: de a reda drumurile largi ce evita blocajele din trafic, gazonul si vegetatia, copacii, cladirile rezidentiale cu ferestre mari (4 cladiri cu cate 7 etaje).

Puteti vizualiza mai multe detalii despre acest proiect aici

3. Macheta de arhitectura Zgarie Nori, Carambolla – Franta

Echipa noastra de arhitecti a creat aceasta macheta la comanda, pentru un concurs de arhitectura care a avut loc in Franta, in orasul Nisa. Este o macheta de concept cu o cladire foarte inalta, voluminoasa,cu accent pe elementele eco. De aceea, in crearea machetei am folosit din plin gazon sintetic si muschi verde, oameni, masini si chiar un elicopter.

macheta zgarie nori

Puteti vedea imagini ale acestei machete aici

4. Macheta Hotel Le Grand Bleu a Cap D’Ail – Monaco

Iata o alta macheta de arhitectura realizata pentru un proiect international. Amplasat in apropierea Marii Mediterane, acest hotel luxos ofera o multime de facilitati oaspetilor sai. Pentru realizarea machetei am folosit vegetatie, materiale calitative, detalii de iluminare si multe elemente de anturaj care au dus in cele din urma la un succes uimitor de care s-a bucurat acest concept.

Macheta Hotel Marea Mediterana

Pentru fotografii si alte detalii, click aici

5. Vile la munte La Tzoumaz – Elvetia

Elvetia este o alta tara pentru care echipa noastra de experti in machete de arhitectura a avut placerea sa lucreze. Acest proiect transpune un complex sofisticat de vile rezidentiale din regiunea La Tzoumaz.

Complexul include 4 vile cu mai multe apartamente, in apropierea unei partii de ski. De aceea, in realizarea machetei am redat un peisaj eclectic de iarna, cu brazi ninsi si zapada din plin, masini, parcari, drumuri de acces si camere luminate.

6. Macheta Ansamblu Rezidential Ilot Grace Kelly – Monaco

O alta macheta de arhitectura expusa la Monaco este pentru un ansamblu rezidential elaborat. Atelierul de machetare Blueprint Architectura a creat imaginea in miniatura a acestui proiect, cu cladiri inalte, vegetatie frumoasa, gazon, linii ample si nuante de alb curat.

macheta arhitectura

In prezent, machetele de arhitectura realizate de Blueprint Architecture sunt in proportie de circa 40% destinate beneficiarilor din Europa. Faptul ca valoarea, calitatea si atentia acordata detaliilor de realizare a acestor machete este apreciata la nivel international ne onoreaza si ne responsabilizeaza.

Pentru machete de arhitectura in Romania sau peste hotare, ne puteti contacta oricand. Vom folosi intreaga noastra experienta pentru a finaliza proiectul dumneavoastra in cele mai bune conditii.

2021-09-25T12:01:05+03:00 septembrie 25th, 2021|Categories: Machete|
Call Now Button