/Un PLAN DE AFACERI in domeniul IMOBILIAR

Un PLAN DE AFACERI in domeniul IMOBILIAR

Sunteți în imobiliare comerciale și doriți să vă pregătiți pentru succes? Iată ghidul dvs. pentru crearea unui plan de afaceri imobiliare.

In domeniul imobiliar, casele și spațiile comerciale trebuie vândute, cu mult înainte de începerea construcției.

C’est la vie. La urma urmei, în această industrie, trebuie să fii pregătit pentru orice și să ai un plan de afaceri imobiliare gata de plecare. Aceasta include vânzarea de case care nici măcar nu există.

În timp ce acest lucru are potențialul de a fi o vânzare dificilă chiar și pentru cel mai experimentat agent imobiliar, nu trebuie să fie asa.

Trebuie doar să găsiți un plan comercial imobiliar care să funcționeze pentru dvs. Există instrumente acolo, gata să vă ajute să pre-vindeți orice proprietate ca si cum ar fi fost deja construită și pregătită.

Și, din fericire pentru dvs., randarea 3D a apărut ca instrument de conducere pentru agenții imobiliari, căutând să ofere clienților de proprietăți care încă nu există.

Hai să aruncăm o privire!

Randari Exterioare Envogue Residence (2)

Software-ul Showroom care funcționează pentru dvs.

Este timpul să vă aduceți munca în domeniul imobiliar în secolul XXI.

De exemplu, prezentarea conceptelor dvs. de construcție prin modelarea 3D oferă multe beneficii unui plan de afaceri imobiliare.

Cum?

Analiza 3D simplifică procesul de prezentare.

Modelele tradiționale de construcții reprezintă o modalitate surprinzător de lungă de a prezenta o clădire. Cineva creează o miniatură a casei, apoi trebuie să vă întâlniți cu cumpărătorii în timpul orelor de program pentru a le arăta fizic modelul.

Cu un singur fișier 3D, puteți trimite clienților dvs. un model exact de ceea ce va arăta casa sau clădirea odată terminată. Vizitați proprietatea înainte de a fi acolo ceva construit

Există un alt avantaj pentru modelele 3D ale clădirilor. Sunt mai ușor pentru cumpărători să se vizualizeze, decât planurile tradiționale.

În timp ce constructorii au folosit planuri plate pentru a reprezenta spațiile de ani de zile, mulți oameni au dificultăți în lectura acestor planuri. Desenele complicate, cu toate detaliile și simbolurile lor speciale, pot fi mai confuze decât utile, pentru unii.

Simplificați experiența cu un serviciu de randari 3D care funcționează pentru dvs. Arătați uși și scări, ferestre, holuri și amenajări electrice. Cu ajutorul vizualizării 3D, este mai ușor decât oricând să creați un plan de afaceri imobiliar clar.

Proiectarea contează

Proprietarii de domiciliu și de afaceri au o altă decizie importantă de făcut atunci când achiziționează proprietăți: ce să faceți cu privire la proiectare?

Structura unei încăperi are un impact semnificativ asupra spațiului de birou. Acest lucru este valabil mai ales când încă nu a fost construită nici o cameră.

Cu randările 3D, cumpărătorii pot experimenta dimensiunile unei camere, de la prima vedere. Ele pot măsura spațiul pentru birouri, coridoare, dulapuri și mese înainte de a se muta. Pentru casele pre-piață, redarea 3D este un instrument care funcționează pentru dvs. și pentru clientul dvs.

Aducerea de cumpărători în jurul proprietăților, chiar și cele goale, poate dura mult timp din ziua dvs. de afaceri. Acest lucru este frustrant atunci când clienții se dovedesc a fi neserioși, făcând-o doar pe un capriciu sau “jucând pe teren” între tine și un alt agent imobiliar.

Analiza 3D a proprietăților imobiliare ia presupunerile din privința clientului cu privire la clădirea lor înainte de a fi construită.

Trimiteți pur și simplu un pachet de randari 3D oricărui client care și-a exprimat interesul și se pot uita singuri. Și mai mult, vor primi produsul finit. Casa, cum va fi, și nu doar un lot gol, cu câțiva marcatori de graniță.

Economisiți bani pe imprimarea 3D

Cu randările 3D, cumpărătorii pot interacționa și explora clădirile din spațiul virtual.

Acest lucru ar putea părea o mică problemă, dar este deosebit de util atunci când expune clădiri înalte și complexe pentru un plan de afaceri imobiliare.

Fă o impresie

Clienții nu trebuie nici măcar să fie in apropiere pentru ca dvs. să vă faceți cunoscut. Trimiteți modele detaliate 3D cumpărătorilor din tara sau chiar din afara țării. Oriunde se află în lume, veți putea să le arătați o proprietate ca și cum ar fi fost deja acolo.

De asemenea, arata grozav! Au dispărut zilele zidurilor de culoare maronii și a texturilor realiste. Casele și clădirile 3D care se vor construi, pot fi realizate conform standardelor fotorealiste.

S-ar putea sa para ceva costisitor, dar rezultatele vorbesc de la sine. Și poate face minuni pentru planul tău profesional de afaceri imobiliare.

E mai ușor decât v-ați aștepta

Modelarea 3D a fost un proces complicat și chiar și cei care știau cum să o facă au petrecut ore lucrând la fiecare proiect individual.

Nu mai este așa.

Aplicațiile și camerele digitale avansate creează cu ușurință randări 3D ale caselor și clădirilor. Mai mult, pot face asta mai repede decât oricând!

  • Software-ul de prelucrat imagini realizează imagini din diferite unghiuri în jurul unei case sau clădiri. De acolo, le pune împreună într-un model 3D utilizabil, mai târziu.

CAD și software-ul de modelare 3D creează randamente 3D de înaltă calitate ale clădirilor. Aceste aplicații folosesc apoi texturi de calitate pentru a produce o experiență de render care este aproape de viața reală.

Ele devin standardul

Modelele de clădiri 3D prestate au făcut parte din industria imobiliară de mai mulți ani. Și tendința nu arată semne de încetinire.

În domeniul imobiliar, una dintre cele mai mari preocupări ale dvs. este să decideți cum să vă faceți unic. În timp ce mai multe companii folosesc modele 3D, nu doriți ca software-ul sau tehnicile să nu fie depășite.

Experimentează beneficiile redării 3D

Amenajarea 3D în domeniul imobiliar nu este un lucru secundar. Ea devine o componentă esențială a oricărei operațiuni imobiliare. Este calea viitorului.

Și, ca orice tehnologie nouă, depinde de tine să sari la bord înainte ca trenul să părăsească stația.

La urma urmei, cu atât de multe caracteristici excelente pe care le aveți la dispoziție, sigur vă va placea să vă bucurați de acest nou utilitar imobiliar interesant! Vizitați www.machetearhitectura.ro astăzi și descoperiți cum modelele fotorealiste 3D vă pot ajuta să creați un plan de afaceri imobiliar care să găsească investitorii.

2018-04-25T13:47:07+03:00 aprilie 25th, 2018|Categories: Company, Randari 3d de Arhitectura|
Call Now Button