/5 căsuțe de păpuși cu tema vieții britanice

5 căsuțe de păpuși cu tema vieții britanice

Există ceva care ne atrage la casele în miniatură și în general la obiectele mici. Micile decorațiuni și modelele complexe ale căsuțelor de păpuși au ceva ce putem aprecia. Uneori privim fascinați cum cineva poate crea structuri atât de elaborate la o scară atât de mică.

În acest articol nu vom vorbi despre căsuțele de păpuși produse în masă și fabricate mai ales din plastic. În schimb vom explora 5 căsuțe de păpuși de la Muzeul copilăriei Victoria și Albert din Londra. Aceste căsuțe nu sunt niște jucării tipice. Sunt mai degrabă o reprezentare excelentă a arhitecturii britanice. Datorită valorii lor istorice, acestea sunt acum considerate drept importante obiecte de colecție și sunt păstrate în muzeu pentru a se afla în siguranță.

  1. Căsuța pentru copii Tate

Lăsată moștenire din generație în generație, această uimitoare căsuță de păpuși ilustrează un dormitor făcut special pentru nașteri. Din aspectul său, ne putem ușor imagina cum arăta o naștere în anii 1970.

  1. Căsuța lui Henriques

Locuință tipică de oraș, această veche căsuță de păpuși are un aer tipic secolului 18. Este echipată cu terase grațioase și mobilier adecvat de interior cu un aspect elegant.

  1. Căsuța doamnelor albe

Această casă prezintă aspectul clasic al locuințelor dintr-o perioadă în care arhitectura era puternic inspirată de elemente moderne și în vogă. Casa este pictată cu alb și puțin argintiu.

  1. Căsuța lui Hopkinson

Este o mini-casă care are rolul de a ilustra viața în timpul celui de-al doilea război mondial. Este completată cu măști de gaz, torțe și cartele de rații. Puteți aprecia cu adevărat stilul arhitectural și istoria pe care această căsuță de păpuși le aduce.

  1. Căsuța lui Jenny

Această căsuță de păpuși are un aspect mai modern decât celelalte. Este o clădire înaltă din anii 1960 cu oameni micuți în interior care își fac activitățile zilnice.

Concluzie

Acestea sunt doar câteva dintre minunatele colecții din Muzeul copilăriei Victoria & Albert. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe informații sau să vedeți și alte căsuțe de păpuși, puteți vizita muzeul.

2018-06-08T21:43:58+03:00 august 24th, 2017|Categories: Applications, Company|
Call Now Button