/Arhitectura spaniolă: Surprinderea esteticului timp de 45 de ani

Arhitectura spaniolă: Surprinderea esteticului timp de 45 de ani

Arhitectura spaniolă: Surprinderea esteticului timp de 45 de ani

Modelele arhitecturale ne ajută să vizualizăm design-ul, structura și forma viitoarei clădiri. Acestea explică în avans relațiile spațiale și volumele necesare pentru a crea clădirea reală. De asemenea, ajută oamenii să treacă dincolo de granițele arhitecturii.

Modelele umane nu sunt singurele subiecte ale unui fotograf. De asemenea, acesta poate surprinde prin obiectivul aparatului său și frumusețea modelelor arhitecturale. Construite pe o perioadă de aproximativ 45 de ani, fotografii din Spania au surprins esența unor astfel de modele.

Modelarea arhitecturală

Din luna februarie până în mai 2017, Museo ICO a expus 138 de fotografii, 14 albume, 20 de reviste, 13 modele și proiecții. Aproximativ 35 de fotografi și-au afișat lucrările în cadrul acestei expoziții. Aici au fost prezentate cu mândrie modele arhitecturale construite în perioada 1925-1970. Au fost puse în valoare creațiile unor arhitecți spanioli emblematici precum Josep Lluís Sert, Miguel Fisac, José Antonio Coderch și alții. Privind fotografiile, este mai ușor ca stilurile arhitecturale mai vechi să poată fi comparate cu cele ale prezentului. Vizitarea acestei expoziții a avut cu siguranță o notă foarte educativă.

Expoziția

Titlul expoziției, “Modelarea pentru aparatul foto”, face trimitere atât la arhitectură cât și la arta fotografică. Proiectul a fost condus de către Iñaki Bergera, care explică modul în care fotografiile au surprins și au exprimat farmecul arhitectural cu ajutorul machetelor ca reprezentări vizuale. Acest concept este rareori realizat, de aceea artiștii au fost încântați de succesul obținut.

Există copii clasice ale fotografiilor prezentate în cadrul evenimentului. Fiecare imagine arată câteva încercări de arhitectură avangardistă de la mijlocul secolului XX.

Participare

Modelele din viața reală sunt de asemenea incluse în expoziție. “Modelarea pentru aparatul foto” este deschisă publicului. Aveți nevoie doar de puțin timp pentru a vedea uimitoarele fotografii și machete. Dacă sunteți student la arhitectură, atunci expoziția este un prilej perfect. Puteți veni și împreună cu colegii.

Pentru a vizualiza galeria, click aici. Pentru a afla mai multe informații despre realizarea de machete arhitecturale, indiferent dacă sunt rezidențiale, comerciale sau în aer liber, mergeți aici.

2017-10-07T12:30:22+03:00 octombrie 7th, 2017|Categories: Company|
Call Now Button