/Atrageți mai mulți clienți prin îmbunătățirea abilităților de modelare

Atrageți mai mulți clienți prin îmbunătățirea abilităților de modelare

Este nevoie de mai mult decât mâini pricepute pentru a realiza un model 3D. De asemenea, trebuie să schițați cât mai clar un plan ca urmare a unei idei. Dacă sunteți novice în realizarea de modele, atunci veți fi interesat de cum anume v-ați putea îmbunătăți abilitățile.

Schițele sunt importante

Planurile de cea mai bună calitate încep întotdeauna ca schițe. Acestea vă servesc ca ciornă. Schițele arhitecturale se pot dovedi utile pentru că vă ajută să determinați aspectul general al modelului final. Detalii precum spațierea și măsurarea pot fi perfecționate prin crearea unei schițe înainte de proiectul propriu-zis. Puteți utiliza cartoane de o calitate mai scăzută sau lemn rămas de la proiectele anterioare, mai degrabă decât alte materiale scumpe. Schițarea poate fi făcută în doar o oră, deoarece necesită mai puțin efort.

Utilizați instrumente de calitate pentru tăiere

Calitatea trebuie luată de asemenea în considerare atunci când alegeți un instrument pentru tăierea materialelor. De exemplu, cutterele ar trebui să aibă lame care pot fi schimbate pe măsură ce realizați diverse forme, muchii, straturi și figuri din materialele brute. Foarfecele trebuie să fie la fel de bine ascuțit ca și cutterul pentru a asigura decupaje mai precise. Puteți utiliza, de asemenea, un aparat de tăiat cu laser dacă într-adevăr doriți să optimizați modul în care tăiați materialele.

Alegeți cu atenție materialele

Modelul dumneavoastră s-ar putea să nu pară la fel de precis ca și clădirea propriu-zisă. Însă nu înseamnă că materialele dumneavoastră brute nu îl pot face să arate “identic” cu proiectul din realitate. Evitați să folosiți carton ieftin și alegeți în schimb materiale de calitate superioară. Pentru un aspect mai detaliat este recomandat să utilizați materiale precum lemn, acril, acetat de hârtie sau plăci de montaj.

Cel mai bun mod de a învăța este să exersați. Continuați să realizați machete până când le perfecționați. Procedurile menționate mai sus sunt elemente de bază urmate de către producătorii profesioniști de machete. Este recomandat să luați în considerare și să aplicați aceste sfaturi foarte simple și eficiente pentru a atrage și mai mulți clienți.

 

2017-10-26T13:15:30+03:00 octombrie 26th, 2017|Categories: Applications, Company|
Call Now Button