/Crearea ambianței perfecte pentru o machetă detaliată

Crearea ambianței perfecte pentru o machetă detaliată

Crearea unui cadru pentru prezentări cu ajutorul instrumentelor de animație 3D s-a dovedit a fi costisitoare. Licența unui astfel de program poate costa chiar și o sută de dolari. Apoi se mai pune problema abilităților. Animația necesită competențe diferite față de modelarea manuală. Din acest motiv unii arhitecți, în special cei care nu au urmat cursuri de calculatoare, au dificultăți în a crea modele 3D animate. Este posibil să aibă nevoie de ajutorul unui profesionist.

Dar este nevoie într-adevăr de modele generate de calculator pentru a crea ambianța perfectă pentru modelul dumneavoastră? Există și alternative ieftine pe care le puteți utiliza. Cu ajutorul unor materiale la îndemână puteți crea ambianța și cadrul pe care îl doriți. Nu este nevoie să cheltuiți sute de dolari. Trebuie doar să cunoașteți aceste materiale și să știți cum să le folosiți.

Utilizați itemi ușor de procurat

Nu este ușor să adăugați efecte speciale pentru a pune în evidență macheta dumneavoastră. Totuși, nu este imposibil. Pentru a realiza acest lucru, aveți nevoie de următoarele:

  • Zahăr
  • Sare
  • Făină
  • Bumbac
  • Mușchi
  • Bețe
  • Condimente – Piper, boia de ardei, praf de usturoi, etc.

Puteți să le folosiți împreună pentru a crea ploaie, furtună, tunete, fulgere și altele.

Aranjarea camerei

Este posibil să doriți prezentarea machetei dumneavoastră într-o cameră întunecată. Dacă nu aveți la dispoziție o astfel de cameră, înfășurați pur și simplu perdele negre în jurul sălii de lucru.

O cameră întunecată este perfectă mai ales dacă doriți să prezentați o machetă cu un cadru cețos sau crepuscular. Totuși, poate fi necesar să utilizați culori în fundal, în funcție de starea de spirit pe care doriți să o obțineți. De exemplu, un fundal albastru într-o anumită zonă poate fi potrivit pentru crearea unei atmosfere evidente de seară.

Balansul de alb

Utilizați o iluminare adecvată pentru a crea un balans de alb. De asemenea, puteți aranja materiale de culoare albă în jurul machetei. Puteți face un câmp de zahăr și aplica un unghi corespunzător de iluminare pentru a crea iluzia unui lac. Puteți folosi și bumbacul pentru a crea nori. Există numeroase idei de luat în considerare.

Ideile artistice pot da viață chiar și lucrurilor mici. Nu aveți nevoie să cumpărați un software scump dacă aveți la dispoziție materiale prin care să creați ambianța dorită pentru macheta dumneavoastră.

 

2018-01-31T16:04:19+03:00 ianuarie 31st, 2018|Categories: Applications, Company|
Call Now Button